Stanković priznao da je Partizan bio bolji: Pružili smo jak otpor, ovako se osvajaju titule

16.04.2022

18:08

0

Fer i sportska izjava trenera Crvene zvezde

Stanković priznao da je Partizan bio bolji: Pružili smo jak otpor, ovako se osvajaju titule
0MET9271 - Copyright MN Press

Derbi je završen bez pobednika, ali se ima utisak da je Partizan ispustio Crvenu zvezdu u meču koji može da odluči titulu.

Na kraju – bez golova i bez pobednika, a Zvezda je sačuvala dva boda prednosti pred nastavak takmičenja.

Iako ovaj rezultat mnogo više odgovara Zvezdi, Dejan Stanković je rekao da pre utakmice ne bi "potpisao" nerešeno, ali je priznao da nije zadovoljan i da su crno-beli bili bolji.

- Stvari se nisu odvijale kako smo hteli. Partizan izveo čvrstu, fizički jaku i organizovanu ekipu, dobro stajali iza lopte. Mi smo pravili mnogo neiznuđenih grešaka, dali smo mnogo pasova njima u noge, a oni su imali više kontri nego što je izvedeno protiv nas u celoj sezoni. Ali, uspeli smo da pružimo jak otpor. Nije bila laka utakmica, ali se ovako osvajaju titule. Čestitam momcima, glava gore, idemo dalje. Imamo prednost od dva boda, da nam je to neko rekao ranije, to bismo potpisali. Ništa nije gotovo, čekaju nas teške utakmice. Čestitke Partizanu na muškoj i takmičarskoj utakmici – rekao je Stanković za Arenu sport.

Koliko je sada Zvezda bliža tituli?

- Jedna utakmica manje, jedna od najtežih manje i sigurno da je sada korak bliže. Ima još šest utakmica da se igra, subota-sreda, zgusnut raspored, ali ako hoćeš titulu, tako mora. Bitno je da opet kod kuće na derbiju nismo primili gol. Idemo dalje. Da li mogu da budem zadovoljan? Ovo je derbi, nikad ne može da se prognozira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike