Moramo da budemo 11 Siniša na terenu, ili 22, ma ceo stadion: Arnautovića ponovo slomile emocije kada je progovorio o Mihi

15.04.2022

11:11

0

Trener Bolonje je trenutno na lečenju od leukemije

Moramo da budemo 11 Siniša na terenu, ili 22, ma ceo stadion: Arnautovića ponovo slomile emocije kada je progovorio o Mihi
profimedia-0669365280 - Copyright Profimedia

Legendarni trener Siniša Mihajlović i dalje se nalazi u bolnici, gde se bori sa još jednom fazom leukemije.

Zbog lečenja, Siniša je na kratko morao da napusti svoj tim, Bolonju, koja pak iz meča u meč, igra za njega, što ističu u svakodnevnim izjavama.

U emotivnom obraćanju prednjači napadač Marko Arnautović, koji zasluge za svoje dobre partije pripisuje upravo srpskom treneru.

U intervjuu za Korijere delo Sport, reprezentativac Austrije je najpre govorio o svojim partijama u dresu Intera.

- Ne mislim o prošlosti, gledam napred u budućnost. Arnautović iz Intera i ovaj današnji su drugačiji. Teško je objasniti, ali sa 19 godina ne mogu da budem tu gde sam sada. Nekada sam mislio: "Ja sam fudbaler, ja sam broj jedan". Danas, nije tako, to nije život - rekao je Arnautović i dodao:

- Da li je Bolonja Arnautović? Grešite. Došao sam ovde da pomognem mladom timu. na početku sezone je bilo divno, u drugom delu, usledio je kovid, povrede, težak period. Ali, još uvek smo ovde. Igramo više za Sinišu nego za sebe.

Na kraju, Arnautović je još jednom govorio o svom odnosu sa Mihajlovićem.

- U fudbalu uvek moraš da budeš gladan, ako ne osećaš ništa u svom stomaku, nema smisla da igraš. Sve radimo za Sinišu. I to ojačava energiju. I posle toliko mnogo utakmica, i kada sam umoran, razgovaram sa njim, slušam ga. kada Siniša govori, svi slušaju, gledamo ga pravo u oči. Znamo da se ne suočava sa nečim lakim, ali on pokazuje da je pozitivan, da ima mnogo energije. Kaže nam: "Momci, hajde, hajde, izlazim, ne brinite". Moramo da budemo 11 Siniša na terenu. Ili, još bolje, dvadeset i dvoje Siniša, ceo stadion - zaključio je napadač Bolonje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike