Tumbaković da ne brine za levi bok: Kostić spreman za Škotsku

04.11.2020

19:05 >> 19:23

0

Srpski fudbaler ponovo normalno trenira

Tumbaković da ne brine za levi bok: Kostić spreman za Škotsku
Copyright MN Press

Povreda ligamenata kolena je zalečena, Filip Kostić se vratio normalnom radu sa ekipom Ajntrahta. Ova vest će sasvim sigurno obradovati i selektora Ljubišu Tumbakovića, koji računa na Kostića za duel sa Škotima 12. novembra u Beogradu. Sada je samo pitanje da li i njegov kolega na klupi tima iz Frankfurta Adi Hiter računa na svoje levo krilo za meč sa Štugartom.

Trio “orlića” u elitnom društvu

– Imao sam težak period, kada sam samo preko tv gledao saigrače kako igraju utakmice. Želim što pre to vreme da zaboravim – rekao je Kostić za klupski sajt.

Kostić od dolaska u Ajntraht nikad nije propustio dve zarednom utakmice zbog povrede. Ako bi bio u timu protiv svog bivšeg kluba Štugarta, to bi mu bila jublarni 100. meč u dresu frankufurtskih “orlova”.

Profimedia/Oliver Behrendt/Pixathlon/SIPA/2006141333

– Osećam se zaista dobro i veoma sam srećan što opet trenerima sa timom. Mnogo sam uložio da bih se što pre oporavio.

Adi Hiter je prema proceni nemačkih medija bliži odluci da srpski fudbaler svoj jubilej proslavi na nekoj od narednih utakmica, nego da ga još rovitog pušta na teren protiv “švaba”.

Sastav Zvezde za Gent: Dve promene

Kostić se povredio krajm septembra na prvenstvenom meču sa Hertom u Berlinu. Tada je konstatovan problem sa ligamentom kolena, koji srećom nije bio oštećen, pa se samo mirovanjem rešila povreda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike