Šok na Old Trafordu! Sa samo 23 godine završio karijeru zbog zdravstvenih problema

24.03.2022

14:54

0

Autor: 24sedam

Predviđali su mu vrhunsku karijeru među stativama Mančester junajteda

Šok na Old Trafordu! Sa samo 23 godine završio karijeru zbog zdravstvenih problema
profimedia-0569668960 - Copyright Profimedia

Kada iz sveta fudbala stigne informacija kako neki fudbaler, poput Džermejna Defoa, objavi da završava karijeru, pomislimo ili da je možda mogao još malo da igra ili da nam je dao i previše zabave.

Ali kada stigne vest da neko sa 23 godine mora da prekine sa profesionalnim igranjem fudbala, onda svi u neverici odmahuju glavom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Woolston (@paulhw_)

 

Iz redova Mančester junajteda stigla je upravo takva vest. Zvanično je potvrđeno da je supertalentovani golman Pol Vulston morao da okači kopačke o klin.

A od njega se mnogo očekivalo. Radi se o odličnom čuvaru mreže koji samo zbog brojnih povreda i operacija nije pokazao svetu šta ume. Očekivalo se da će sve srediti, da će dugo biti među najboljima, ali je umesto toga stigla šokantna vest o povlačenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Woolston (@paulhw_)

 

- Uvek je loše kada neko tako mlad mora da se penzioniše. Pričao sam sa njim, rekao mu da je zdravlje ipak najvažnije. Bilo je baš tužno. Trenirali smo zajedno kada je bio zdrav i zbog toga me je ova vest pogodila. On je odličan momak, odlična golman i zaista mi je žao zbog njega - rekao je prvi golman Junajteda David de Hea.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike