Haos u Superklasiku! Boka pobedila, navijači Rivera "bombardovali", a onda se pojavio i snimak koji će uzburkati strasti (VIDEO)

21.03.2022

07:46

0

Autor: 24sedam

Intervenisala i policija, a jedini gol "pao" u drugom poluvremenu

Haos u Superklasiku! Boka pobedila, navijači Rivera "bombardovali", a onda se pojavio i snimak koji će uzburkati strasti (VIDEO)
Tan2022-3-21_11913713_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Jedan od najvećih i najpopularnijih derbija sveta odigran je u Buenos Airesu. River Plejt je na svom "Monumentalu" dočekao Boku Juniors i izgubio. U meču 7. kola Liga kupa Argentine. Jedini gol za "milionere" dao je Kolumbijac Sebastijan Vilja Kano u 54. minutu, posle greške domaćina.

Na ovaj način, Boka je stigla na drugo mesto grupe B, iza Estudijantesa koji takođe ima 14 bodova. River je treći u grupi A, sa 13 bodova. Ispred su Rasing sa 15 i Union Santa Fe sa 14.

Inače, i ovaj derbi glavnog grada Argentine obeležili su incidenti.

Posle poraza svog tima, navijači Rivera su goste i najveće rivale zasuli raznim predmetima. Morala je i policija da ih štiti, pa su ih uz pomoć štitova sproveli do tunela.

Pojavio se i snimak kako igrači Boke, na putu ka svlačionici provociraju navijače Rivera.

Takođe se vidi i kako pojedini članovi stručnog štaba kako "sprovode" igrače, kako ne bi dodatno nervirali navijače velikog rivala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike