Donato se prisetio: Đukić je šutiro penal, jer se ja nisam dobro osećao

06.11.2020

19:25

0

Autor: Milan Nastić

Brazilac objasnio kako je klub iz Korunje ispustio šansu da prvi put u istoriji osvoji titulu u Primeri

Donato se prisetio: Đukić je šutiro penal, jer se ja nisam dobro osećao
Copyright MN Press

Bivši igrač Deportiva Donato setio noći kada je klub iz La Korunje 1994. godine izgubio titulu tako što je srpski reprezentativac Miroslav Đukić promašio penal u poslednjem kolu Primere.

Katalonci su na kraju te sezone uspeli da se okite trofejem upravo zbog toga što je Đukić nije iskoristio šansu da se bele tačke donese trijumf svojoj ekipi.

Brazilac je inače izvodio kaznene udarce za Deportivo, do tada, ali je baš na taj utakmici napustio teren ranije, jer kako kaže ceo dan se nije osećao dobro i da mu je to jedan od najtežih trenutaka u životu.

Drugi izbor je bio Bebeto, ali on nije imao hraborosti da izvede penal, pa je tako odgovornost preuzeo srpski fudbaler, ali golaman Valensije Hoze Luis Gonzales Vaskez uhvatio živu loptu

Đukiću, i tako je Deportivo izgubio priliku da prvi put u istoriji osvoji Primeru.

– Ni, dan danas niko nije razumeo zašto sam ranije izašao sa terena. Bilo mi je lako loše, još i dan ranije, čak nisam išao i na večeru sa ostatkom ekipe, jer se nisam osećao dobro. Pokušao sam da se motivišem u svlačionici, ali jednostavno nisam uspeo da izdržim ceo meč na terenu. To veče sam prolazio našim centralnim trgom u gradu, bio je pun kao da smo osvojili titulu. Nećete verovati to veče sam hteo da napravim sudar i nestanem sa planete – kazao je Donato.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike