Stanojević zadovoljniji nakon revanša, Zdjelar dobro nakon udarca u glavu

17.03.2022

21:56

0

Partizan u dva duela primio osam golova

Stanojević zadovoljniji nakon revanša, Zdjelar dobro nakon udarca u glavu
stanojevi'4 - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su i u drugom meču osmine finala Lige konferencije od ekipe Fejenorda.

Nakon što je u Beogradu bilo 5:2, u Roterdamu, crno-beli su poraženi sa 3:1, pa je trener Partizana, Aleksandar Stanojević istakao da je sada zadovoljniji.

- Mi smo hteli da igramo, da pokušamo da dođemo do remija kada smo videli da ne možemo da pobedimo, držao sam dugo postavu na terenu, imali smo za 2:2 onu situaciju, to nas je poremetilo... Ušli su potom neki mladi, koji nemaju iskustva za ovakve utakmice, probali da krenemo po izjednačenje, pa smo primili gol u poslednjim trenucima meča - kazao je Stanojević, te dodao:

- Mene, naravno, raduje iskorak koji smo napravili. Momci su pokazali da mogu da pariraju, koliko-toliko, ipak je ovo bio težak protivnik za nas. Tako da... raduje me način na koji su odigrali utakmicu.

Saša Zdjelar je na utakmici primio jedan jači udarac u galvu, ali srećom nije ništa ozbiljno.

- Mislim da je bilo dosta teško. Znali smo da igraju dobro sa loptom. Nismo se obrukali, u Evropi smo napravili puno. Mi idemo dalje. Prelepo je igrati na ovakvom stadionu pred ovakvom publikom. Navijačim u Roterdamu je uživanje, a mi moramo da težimo da igramo pred ovakvom publikom i na ovakvom terenu. Ova utakmica nam je poslužila da se podignemo iz situacije u kojoj smo, da dignemo samopouzdanjue. Idemo dalje, ponedeljak je za nas najbitniji.

Slobodan Urošević je imao dosta posla u odbrani, te navodi da se sada ekipa okreće prvenstvu Srbije.

- Znali smo šta nas čeka, videli smo u prvoj utakmici da neće biti lako. Oni igraju brzo, dosta ulaze u 16 metara. Ova utakmica nam služi za nauk, da se popravimo u sledećim utakmicama. Ovde nam se završava evropski deo, i sada se okrećemo prvenstvu. Znali smo da ne smemo da gubimo lopte, imaju strašne individualce i mogu da kazne svaku našu grešku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike