Vojvodina dovela trenera, koji budi uspomene na poslednju titulu jesenjeg šampiona iz 1994. godine

15.03.2022

14:38

0

Autor: 24sedam

Novi strateg "lala" ove sezone vodio i Novi Pazar

Vojvodina dovela trenera, koji budi uspomene na poslednju titulu jesenjeg šampiona iz 1994. godine
20211205mmRadoji06 - Copyright MN Press

Uprava Vojvodine posle raskida saradnje sa Slavoljubom Đorđevićem odlučila je da poverenje pokloni Draganu Radojičiću, novom šefu stručnog štaba.

Radojičić, koji je bio i igrač Vojvodine, dobio je poverenje rukovodstva do kraja sezone.

- Radojičić je nosio crveno-beli dres od 1994. do 1996. godine, i tokom tog perioda pokazao se kao odličan fudbaler i rasni golgeter. Navijačima je još u sećanju sezona 1994/95 kada je Vojvodina poslednji put bila jesenji šampion države, a Radojičić bio prvi strelac tima. U voljeni klub vratio se kao trener nakon 14 godina. Tokom prvog boravka na klupi Vojvodine pokazao se kao energičan i uspešan trener, na kraju te sezone, „stara dama“ je poslednji put bila vicešampion države - piše u saopštenju novosadske "stare dame" i dodaje se:

MN Press
Veljko Simić i Boris Kopitović

- Saradnja sa Radojičićem je uspostavljena sa jasnim zadatkom da Vojvodina obezbedi i naredne sezone nastupe na međunarodnoj sceni. Stručni štab će činiti Zoran Vasiljević, Nemanja Krtolica, a trener golmana ostaće Srđan Žakula. Ovim potezom UO je još jednom pokazao da su vrata kluba otvorena za sve one koji vole i poštuju Vojvodinu.

Radojičić je tokom aktuelne sezone vodio Novi Pazar, a pre toga bio je šef stručnog štaba Kolubare, matične Sutjeske iz Nikšića, Rada, Proletera, Grblja...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike