Zastrašujuće scene navijačkog nasilja u Africi! Marokanski huligani rušili sve pred sobom (VIDEO)

14.03.2022

07:53

0

Autor: 24sedam

Haos na utakmici Tron kupa u Maroku posle poraza (0:2) prestoničke ekipe FAR

Zastrašujuće scene navijačkog nasilja u Africi! Marokanski huligani rušili sve pred sobom (VIDEO)
maroko1 - Copyright Printscreen/Twitter

Poraz ekipe FAR iz Rabata protiv MAS iz Fesa izazvao je veliko nezadovoljstvo navijača koje se pretvorilo u težak incident sa više od stotinu teže i lakše povređenih.

Pristalice prestoničkog kluba su utrčale na teren u pokušaju da se obračunaju sa suparničkom grupom koja je bila u ograđenom prostoru na drugom kraju stadiona.

 

 

Na tom putu se isprečila policija i onda je nastao totalni haos, jer je hiljade razjarenih huligana čupalo i kidalo sve ispred sebe kako bi došlo do oružja za obračun.

 

 

Bacane su kamenice, lomljene su stolice, da bi tako probili kordon organa reda i došli do navijača ekipe MAS, koji su popeli na gornji deo tribina u želji da budu što dalje od besne mase.

Nakon sukoba sa policijom na atletskj stazi uhapšeno je 160 huligana, od čega je 90 bilo maloletno. Povređeno je čak 103 pripadnika MUP, dok je među huliganima bilo 57 onih kojima je ukazana pomoć.

Stadion je pretrpeo ogromnu štetu. Deo VAR tehnologije otišao je u parčiće, polomljeno je više hiljade stolica, a u kasnijim neredima ispred stadiona zapaljeno je 33 privatnih i policijskih vozila.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike