Čelsi preokretom do četvrte pobede u Premijer ligi

07.11.2020

20:27

0

Autor: Milan Nastić

Plavci se malo mučili, pa deklasirali Šefild

Čelsi preokretom do četvrte pobede u Premijer ligi
Copyright Tanjug/AP/ Photo Mike Hewitt

Fudbaleri Čelsija ostvarili su i četvrti trijumf u Premijer ligi. Plavici iz Londona pobedili su Šefild Junajted ubedljivim rezultatom sa 4:1, iako su gosti prvi poveli na Stamford Bridžu golom Dejvida Mekgodrlika.

Domaćini su krenuli još jače ka golu Šefilda, i iz jedne akcije stižu do izjednačenja. Mateo Kovačić je u 23. minutu poslao odličnu loptu ka Ejbrahamu, koji je otvorio mrežu gostiju. Čelsi do vođstva stiže devet minuta kasnije preko Bena Čilvleva.

Kepa Arizabalaga više nema zagarantovano mesto među stativama Čelsijevog gola, pošto su plavci u četvrtak završili transfer Eduarda Mendija

U nastavku totalna dominacija ekipe koju predvodi Frenk Lampard, svim raspoloživim snagama krenuli su ka golu protivničke ekipe, i to im se isplatilo u završnici utakmice gde su postigli još dva gola. Strelci su bili Silva u 77. i Verner 11 minuta kasnije.

Nakon Hadson-Odojia u martu i još četiri slučaja tokom avgusta, koronavirus je ponovo izbacila iz tima Čelsija jednog fiudbalera

Čelsi se nalazi na trećem mestu sa 15 bodova, jedan manje od Sautemptona i Liverpula, dok se Šefild Junajted nalazi na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike