Zvezdin strelac Ohi je našpanovan: Čuo sam da smo sa Rendžersom igrali i 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci!

08.03.2022

14:59

0

Autor: 24sedam

Navijači polažu nade u svog novog efikasnog špica

Zvezdin strelac Ohi je našpanovan: Čuo sam da smo sa Rendžersom igrali i 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci!
0MMM1825 - Copyright MN Press

Crvena zvezda će prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa odigrati u četvrtak od 21 čas u Glazgovu. Priliku da oseti barut evropskih utakmica u crveno-belom dresu imaće golgeter Ohi Omojuanfo.

Norvežanin se za sada pokazao kao više nego dobra investicija crveno-belih. 

- Svesni smo važnosti meča u četvrtak, ali to je samo prvo poluvreme. Gostujemo sjajnoj ekipi, koja je sa razlogom najtrofejniji klub u Škotskoj i aktuelni prvak. Na sve to, eliminisali su Borusiju Dortmund i pokazali kvalitet u poslednjem evropskom okršaju, protiv favorizovanog tima. S druge strane, mi smo sa razlogom prvoplasirani završili u grupi, tako da biće veoma zanimljiv okršaj. Uputili su me saigrači da smo sa Rendžersom igrali i 1991. godine, kada smo postali evropski i svetski prvaci, tako da ovaj dvomeč će imati posebnu važnost i za navijače. Cilj u Glazgovu je da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš u Beogradu i verujem da ćemo uspeti u tome - počeo je Ohi.
 
Odlično se Ohi uklopio u crveno-beli tim, a golom u večitom derbiju upisao se zlatnim slovima u istoriju kluba...
 
- Sve funkcioniše u najboljem mogućem redu. U Beogradu se osećam kao kod kuće, a u Zvezdi su me svi prihvatili kao da smo ceo život zajedno. Otuda dolaze i golovi, jer je za igrača najvažnije da se oseća dobro, kako bi na terenu mogao da pruža najbolje što zna. Ušli smo dobro u prolećni deo sezone, podižemo formu i siguran sam da ćemo biti pravi, ne samo u četvrtak, već u svakom meču do kraja sezone. Pokušaću da pomognem ekipi najbolje što umem, kako bi ostvarili pozitivan rezultat u Glazgovu - podvukao je Ohi

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike