A, ko drugi nego Mitrogol! Najbolji strelac Čempionšipa postao zvanično i najbolji fudbaler lige

04.03.2022

07:16

0

Autor: 24sedam

U izboru za najboljeg igrača učestvovali igrači iz 72 engleske ekipe

A, ko drugi nego Mitrogol! Najbolji strelac Čempionšipa postao zvanično i najbolji fudbaler lige
mitrovic3 - Copyright Profimedia

Srpski golgter Aleksandar Mitrović zvanično je najbolji fudbaler Čempionšipa, a trijumfovao je i u dva niža ranga budući da ovaj izbor obuhvata igrače iz tri profesionalne engleske lige!

Mitrović je u izboru za najboljeg igrača dobio priznanje ispred svojih saigračaHarija Vilsona i Neskensa Kebana, kao i tandema iz Kvins Park Rendžersa Krisa Voloka i Ilijasa Čera.

- Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Ovo je zaista lepo i velika je čast za mene, posebno kada se zna koliko talentovanih igrača igra u našoj ligi. Ova nagrada je specijalna, jeste individualna, ali ja to ne bih uspeo bez mojih saigrača i svih u klubu koji rade naporno kako bi saigrači i ja igrali dobro - rekao je na ceremoniji dodele nagrada skromni Mitrović.

 

 

Bivši centarfor Partizana postigao je 34 gola u 31 meču u Čempionšipu ove sezone, po čemu je postao rekorder Čempionšipa, a pred Fulamom je još 13 utakmica do kraja prvenstva. Tim iz Londona drži prvo mesto sa devet bodova viška ispred drugoplasiranog Bornmuta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike