Gudelj ima recept za pobedu protiv Škotske

09.11.2020

14:23 >> 14:24

0

Autor: Jovan Terzić

Vezista orlova veruje u plasman na Evropsko prvenstvo

Gudelj ima recept za pobedu protiv Škotske
Copyright MN Press

Srbija – Škotska, četvrtak 20.45 na stadionu “Rajko Mitić”. Ulog je plasman na Evropsko prvenstvo idućeg leta.

Srbija nije bila na kontinentalnoj smotri 20, Škotska 25 godina.

Vezista “orlova”, Nemanja Gudelj, na konferenciji za medije zajedno sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, izneo je svoja očekivanja pred ovu izuzetno važnu utakmicu.

-Cilj nam je da odigramo kao u Norveškoj, čak i bolje. Škotska je veoma jaka selekcija, nisu džabe tu gde su, znaju veoma dobro gde su njihovi kvaliteti, imaju jake igrače napred, igraju na drugu loptu i ako uspemo da ih dobijemo u duelima, da budemo borbeni, mislim da imamo šansu da dobijemo utakmicu – optimista je fudbaler Sevilje.

-Mi bolje igramo, ali oni imaju jake igrače napred, često igraju na drugu loptu. Moraćemo da budemo borbeni u duelima, onda imamo šansu da dobijemo utakmicu – dodao je.

Gudelj ističe da mu prija poverenje koje dobija kod selektora Ljubiše Tumbakovića.

-Igraču uvek prija poverenje selektora. Nema veze da li sam starter ili nisam. Ja se uvek trudim da dobrim igrama na terenu uzvratim na ukazanom poverenju.

Verue momak koji je imao tek 10 godina kada je Srbija poslednji put igrala na Evropskom prvenstvu, da svi u taboru “orlova” znaju šta ih čeka u četvrtak. Dao je i svoj “recept za pobedu”.

-Naši igači igraju u velikim klubovima, igraju važne utakmice i svi znaju šta nas čeka. Bitno je da se držimo sebe, da ginemo jedan za drugog na terenu i sve će doći na svoje – smatra Nemanja Gudelj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike