Stanojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo, a sutra bira Romu: Rikardo nije simulirao, dva puta dobiti Spartu je veliki rezultat

24.02.2022

20:03

0

Partizan je večeras obezbedio plasman u osminu finala Lige konferencija

Stanojević ima mnogo razloga za zadovoljstvo, a sutra bira Romu: Rikardo nije simulirao, dva puta dobiti Spartu je veliki rezultat
PARTIZAN_vs_SPARTA_023 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u osminu finala Lige konferencije pobedom nad Spartom iz Praga rezultatom 2:1 (2:0).

Prve utiske, nakon kompetne pobede iz ovog dvomeča od 3:1, izneo je trener crno-belih, Aleksandar Stanojević

- Zadovoljan sam pobedom, možemo da tražimo da nešto nije dobro, ali dva puta pobediti Spartu iz Praga, je veliki rezultat. 14 utakmica u Evropi je stvarno posebno.

Mogli smo i da damo još neki pogodak, bili su i oni u prilici, ali smo uspeli da ih anuliramo. Bila je ovo velika potrošnja, videćemo večeras ko je koliko umoran - kazao je između ostalog Stanojević, pa se osvrnuo na Rikardov drugi žuti karton:

- To nije bila simulacija, on se jednostavno okliznuo, ali šta da radimo, ne možemo vratiti vreme.

Na kraju se dotakao i žreba.

- Voleo bih da dobijemo sutra Romu, da priredimo još jednom uživanje našim navijačima. Mi smo večeras ušli u meč rešeni da im damo dva gola. Ne želim da pričam kako ćemo igrati protiv Zvezde, nikog ne bih izdvajao, izašli smo sa velikom energijom, da pokažemo protivniku da smo bolji - zaključio je Stanojević.

Bonus video
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike