Miletić ne može da dočeka Spartu: Nikad manje u životu nisam razmišljao o derbiju, samo da prođemo sutra

23.02.2022

11:43

0

Iskusnog defanzivca ne zanima ni da li će dati gol, niti kako će tim proći, samo želi da ode dalje

Miletić ne može da dočeka Spartu: Nikad manje u životu nisam razmišljao o derbiju, samo da prođemo sutra
Copyright FK Partizan

Partizan dočekuje Spartu u Ligi konferencija samo tri dana pred večiti derbi, utakmicu koja može da odluči prvenstvo, što je prioritet svima u klubu.

Trener Aleksandar Stanojević najavio je da će ekipa igrati maksimalno i u najjačem sastavu i da neće biti pošteda. Slično razmišlja i iskusni Nemanja Miletić.

- Odigrao sam 10 ili 11 derbija i ne mogu sada da kažem da ne razmišljam uopšte o derbiju, ali mogu da kažem da u životu nisam manje razmišljao o derbiju nego sada. Prosto, sutrašnja utakmica nam je mnogo bitna. Naravno da ćemo mnogo razmišljati o derbiju, ali posle ove utakmice, na kojoj nam je trenutno sav fokus.

Partizan ima 1:0 iz Praga, što je velika stvar.

- Ne sme to da nas zavara. Mislim da će atmosfera biti fenomenalna, znači nam podrška navijača. Mene zanima samo prolaz, nije bitno na koji način, važno je da se samo prođe dalje. Oni na neki način i dolaze rasterećeni, imali su više odmora, jer nisu igrali prvenstvenu utakmicu. Očekujem težak meč, ali verujem u prolaz.

Partizan mnogo golova daje iz prekida, što je možda šansa da se Miletić istakne i ponovo da vredan evropski pogodak?

- Tačno je, mi mnogo bacamo akcenat na ofanzivne i defanzivne prekide. Mislim da možemo da ih ugrozimo što se tiče prekida. Što se mene tiče, nebitno na koji način, meni je bitno moj tim prođe dalje, a na koji način – nije mi toliko bitno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike