Natho ubeđen da nikad na gorem terenu od Čaira nije igrao: Ono nije bio fudbal, ono je bila igra na plaži

13.02.2022

09:33

0

Autor: 24sedam

Izraelac iskren o kvalitetu podloge na niškom stadionu

Natho ubeđen da nikad na gorem terenu od Čaira nije igrao: Ono nije bio fudbal, ono je bila igra na plaži
20211028ivPartizanMetalac42 - Copyright MN Press

Partizan je izvojevao svoju prvu pobedu na početku nove polusezone i iz Niša se vratio sa sva tri boda.

Pored važnih bodova sa teškog gostovanja meč na Čairu ostaće upamćen kao 100. po redu Bibarsa Natha za Partizan.

- Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen zbog te činjenice, ali sad moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu - rekao je Natho.

O samoj utakmici, novi član „Kluba 100“ kaže:

- Izuzetno teška utakmica u svakom segmentu. Ako još uzmemo i situaciju kada je Pop (prim.aut.-Aleksandar Popović) pao i izgubio svest, što nas je sve preseklo, bilo je izuzetno teško. Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je danas teren bio toliko loš, da slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala - kaže Natho i dodaje:

- Danas je to bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kom sam ikad igrao u svojoj karijeri, a igrao sam nekad i na -15 i -20. Ovo je bio stvarno najgori teren na kom sam igrao, koliko se sećam. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete na takvim utakmicama.

Izraelac ističe da je pobeda bila veoma važna da bi na startu polusezone dobilo na samopouzdanjuu.

- Da, bilo je veoma važno početi dobro drugi deo sezone zato što smo se vratili nakon pauze i teških priprema. Posebno sam srećan što sam sam se vratio oporavljen i spreman, jer nisam igrao takmičarske utakmice dva-tri meseca. Osećam se dobro i, kao što sam i rekao ranije, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Imamo Ligu konferencija i Super ligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencije, ali moramo da budemo i 100 odsto koncentrisani na domaće prvenstvo! Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to - rekao je Natho.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike