Novi Pazar s novim trenerom u nastavku Superlige

11.11.2020

23:28 >> 07:32

0

Autor: Adam Štulić

Radoslav Batak brzo pronašao novi angažman posle razlaza s niškim Radničkim

Novi Pazar s novim trenerom u nastavku Superlige
Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara s novim trenerom će nastaviti borbu za opastanak u superligaškom društvu, pošto je umesto dosadašnjeg stratega Kenana Kolašinca angažovan Radoslav Batak.

Novi Pazar je u poslednje četiri utakmice doživeo tri poraza i jedan trijumf, dok je učešće u Kupu završio neuspehom protiv Čukaričkog, pa su čelnici kluba rešili da u prvenstvenoj pauzi naprave promenu na klupi i poverenje ukažu doskorašnjem treneru niškog Radničkog.

– Za novog trenera FK Novi Pazar imenovan je bivši kapiten i trener Vojvodine Radoslav Batak. Batak je u Vojvodini igrao od 1997. do 2003. godine, zatim prešao u moskovski Dinamo pa u Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol.

Nosilac je UEFA PRO licence a kao trener radio je u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisoket. Poslednji angažman imao je u FK Radnički iz Niša.

Sa svojim stručnim štabom u kojem su još pomoćni trener Davor Berber (Uefa Pro licenca) i kondicioni trener Zoran Repac (Uefa B licenca) debitovaće protiv Voždovca u 15. kolu, nakon pauze u prvenstvu – stoji u saopštenju Novog Pazara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike