Srbin na velika vrata stiže u Mađarsku! Vignjević vraća sjaj posrnulom velikanu

02.02.2022

17:01

0

Autor: 24sedam

Srpski strateg na klupi Honveda

Srbin na velika vrata stiže u Mađarsku! Vignjević vraća sjaj posrnulom velikanu
20130508mmVignje02 - Copyright MN Press

Srpski strateg Nebojša Vignjević vraća se na velika vrata u mađarski fudbal. Iskusni stručnjak, koji je sedam godina sedeo na klupi Ujpešt Dože (2013. – 2020.), u sredu je promovisan u novog trenera Honveda.

Posrnuli velikan iz Budimpešte očigledno veruje da sa Srbima može da se vrati na staze stare slave, pošto će Vignjevića u svlačionici sačekati i četiri zemljaka u ekipi - Dušan Pantelić i Nenad Lukić, te ove zime pristigli Marko Petković (TSC) i Dejan Dražić (Slovan).

Iskusni srpski stručnjak u Honved stiže iz Liepaje, koju je preuzeo na početku tekuće sezone. Ipak, ostavio je otvoreni ugovor i tu opciju iskoristio kada mu je stigao poziv Honveda sa kojim je potpisao ugovor do leta 2023. godine.

- Uzbuđen sam, osećam se kao malo dete. Znam gde sam, Honved je veliki klub sa ozbiljnom prošlošću i drago mi je što sam ovde. Svestan sam šta se od mene očekuje, zahvalio bih se rukovodstvu kluba na ukazanom poverenju. Verujem u ovaj projekat, sve što je sada važno je da stabilizujemo tim i krenemo napred korak po korak – kazao je na promociji Nebojša Vignjević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike