Haos i tuča u Turskoj! Meč Čukaričkog prekinut, Rusi povredili i jednog igrača "brđana" (VIDEO)

29.01.2022

16:47

1

Autor: 24sedam

Belo-crnima ovo je bio treći test na pripremama

Haos i tuča u Turskoj! Meč Čukaričkog prekinut, Rusi povredili i jednog igrača "brđana" (VIDEO)
2022-01-29_205004 - Copyright Printscreen / Youtube / TV Arena sport

Fudbaleri Čukaričkog počeli su danas utakmicu na pripremama u Turskoj, ali nisu je i završili. U 44. minutu prekinut je duel sa Alanijom, ruskim drugoligašem.

Povodom incidenata, oglasili su se i beogradski "belo-crni".

- Umesto fudbala, tuča u meču koji je trebalo da ima epitet prijateljskog. Meč između Čukaričkog i Alanije prekinut je u 44. minutu, a turski sudija mogao je mirne duše da svira kraj i ranije. Igrači ruskog drugoligaša od prvog minuta bili su veoma nervozni, igrali su izuzetno grubo, pa je bilo samo pitanje trenutka kad će susret biti prekinut.

Stigli su i da povrede Aleksu Jankovića, a pred kraj prvog poluvremena usledio je opšti metež. Srećom, izbegnute su još teže posledice, a moglo je da ih bude...

Saša Ilić je, iako vrlo nervozan zbog nesportskih poteza ruske ekipe tokom meča, bio je izuzetno staložen kad je izbio ozbiljan incident, brzo je poslao ekipu u svlačionicu, odmah potom i u autobus, kojim je Čukarički krenuo ka hotelu - navedeno je između ostalog na sajtu srpskog superligaša.

Naredni meč "brđani" će odigrati već za dva dana, rival će im biti slovački tim Dunajska Streda. Podsetimo, protiv slovenačke Mure je bilo 1:1, a protiv ruskog Kubana je upisana pobeda od 1:0.

Na početku prolećnog dela sezone gostovaće Crvenoj zvezdi, 12. februara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike