Zato je kralj! Real, sa igračem manje, u produžetku okrenuo Elče i nastavio pohod ka trofeju Kupa! (VIDEO)

20.01.2022

20:58

0

Autor: 24sedam

Madriđani se namučili na gostovanju

Zato je kralj! Real, sa igračem manje, u produžetku okrenuo Elče i nastavio pohod ka trofeju Kupa! (VIDEO)
Tan2022-1-20_214020556_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz

Mnogi tvrde da se trofeji osvajaju upravo na ovakvim utakmicama… Doza sreće, mučenje i mučenje, ali pobeda u utakmici u kojoj nije bilo popravnog. U osmini finala Kupa kralja madridski Real je kao gost, posle produžetaka, savladao Elče i nastavio pohod ka trofeju u masovnijem takmičenju – 2:1.

Nije „kraljevski klub“ igrom večeras opravdao nadimak, ali je u konačnom ustisku pokazao zašto je kralj! Jer, imali su domaći igrača više i vođstvo od 103. minuta, ali su izabranici Karla Anćelotija uspeli da se izdignu iz ponora i preko Iska (108’) i Azara (115’) ostvare vredan trijumf.

Imaće domaći tim za čime da žali posle večerašnjeg meča. Najbolju priliku propustio je u 10. minutu, kada je Gvido Kariljo promašio ono što se promašuje jednom u 1000 pokušaja, ali i pored toga bio je nadomak senzacije.

Ipak, deluje da su u najvažnijem trenutku fudbaleri Elčea ostali bez daha, što je znatno iskusniji i kvalitetniji tim na kraju znao da iskoristi bez obzira na brojčanu inferiornost, posle crvenog kartona Marselu minut pre vodećeg gola domaćina, koji je na kraju i sam završio meč sa deset igrača zbog drugog žutog kartona Pera Milje u samom finišu drugog produžetka.

Srpski reprezentativac Luka Jović našao se od starta meča na terenu, ali je u 79. minutu mesto ustupio jednom od junaka Realovog preokreta Isku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike