Konte morao da priča o Vlahovićevom transferu u Arsenal! Engleski novinari ga bocnuli pitanjem, javio se i Silvestre

20.01.2022

12:22

0

Autor: 24sedam

Mnogo buke na Ostrvu oko srpskog napadača

Konte morao da priča o Vlahovićevom transferu u Arsenal! Engleski novinari ga bocnuli pitanjem, javio se i Silvestre
Tan2021-12-19_141211788_0 - Copyright Tanjug/AP

Potencijalni transfer Dušana Vlahovića u Arsenal diže mnogo buke. Stiglo je sve čak do trenera Totenhema Antonija Kontea.

Zanimljivo je da je upravo njemu Danijel Levi, prvi čovek Sparsa, obećao Vlahovića, ali je sada on dosta bliži Totenhemovom najvećem rivalu - Arsenalu.

Da stvar bude gora, engleski novinari bocnuli su Kontea na konferenciji upravo tim pitanje. I stavili su ga u nezgodnu situaciju.

 - Ne volim da pričam o fudbalerima drugih klubova... Ako su drugi klubovi zainteresovani za potpisivanje tih igrača (Vlahović i Artur prim. aut.), ja razmišljam isključivo o tome kako da rešim Totenhemove probleme -  rekao je diplomatski Konte.

Sa druge strane,  javio se bivši fudbaler Arsenala Mikael Silvestre. Bivši defanzivac imao je samo reči hvale za Vlahovića.

- Sa ovom situacijom oko Obamejanga i Lakazeta, Arsenal mora da gleda nova rešenja i Vlahović je jedno od njih. On je u neverovatnoj formi i validan je kandidat. Ali, Arsenal mora nekako da privuče oakve tipove igrača. Da uđe u Ligu šampiona. Morate da uradite nešto na terenu da biste kupili napadača ovakvog kalibra - rekao je Silvestre.

Jasno, srpski napadač je baš na ceni ovih dana... Kako i ne bi bio! Daje golove kao od šale...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike