Tiha bomba Barselone i Junajteda, Francuzi su priča dana! I vuk sit i ovce na broju! (VIDEO)

03.01.2022

07:47

0

Autor: 24sedam

Trampa o kojoj će se pričati, Dembele i Marsijal u glavnim ulogama

Tiha bomba Barselone i Junajteda, Francuzi su priča dana! I vuk sit i ovce na broju! (VIDEO)
Fudbalska reprezentacija Francuske - Copyright Profimedia

Kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem. Počeo je januarski prelazni rok. Pijaca je opet proradila.

Prvi dani zimske trgovine fudbalerima protiču prilično tiho, ali se najavljuju neki veliki transferi. Očekuje se da Njukasl, sa novim bogatim vlasnicima, bude najizdašniji, ali je sigurno da niko neće sedeti skrštenih ruku do kraja prvog meseca u godini.

Radi se punom parom u svm klubovima, u to smo sasvim sigurni, kalkuliše se, spremaju se ponude, određuju cene... A neki razmišljaju i o klasičnoj razmeni igrača. Ne platim ništa za igrača, ne dobijem ništa za svog, ali svi potencijalno zadovoljni. I vuk sit i ovce na broju, rekao bi naš narod.

 

 

Jednu takvu "tihu bombu" spremaju čelnici Barselone i Mančester junajteda. Kako javljaju španski i engleski mediji sprema se trampa koja bi trebalo mnogo dobrog da donese klubovima, ali i igračima koji će biti deo razmene.

Francuski as Usman Dembele, koji je do leta vezan ugovorom za Barselonu, sigurno će napustiti katalonskog giganta, a njegova destinacija biće Old Traford.

U supronnom smeru otići će drugi Francuz, nezadovoljni Antoni Marsijal, za početak najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu. Pa ako za to vreme pokaže samo deo onoga što ima u nogama, nema sumnje da će ga Barselona angažovati na duže vreme.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike