Partizan ostao bez stranca! Zbog depresije raskinuo ugovor

29.12.2021

16:26

0

Autor: 24sedam

Složili se i advokati

Partizan ostao bez stranca! Zbog depresije raskinuo ugovor
20210315ivPartizanZlatibor61 - Copyright MN Press

Žan Kristof Bajbek više ni zvanično nije fudbaler Partizana, što je potvrdio i generalni direktor Miloš Vazura. Razlog je depresija, zbog koje nije želeo da se vraća u Beograd, iako je ugovor važio do leta 2023.

- Raskinuo je ugovor. Još pre dva meseca sve smo papirološki rešili. Partizan više nema nikakvu obavezu prema njemu, baš kao ni Francuz prema nama - rekao je Vazura za Mozzart sport.

Ni u budućnosti neće biti nikakvih problema pošto postoji obostrana saglasnost. 

- Bile su u jednom trenutku sporne dve plate, pošto ga nismo plaćali iz razloga što se nije pojavio na početku priprema. U tom pismu je naveo da neće doći na pripreme i da ima problema sa depresijom. I dalje smatramo da su njegovi igrački kvaliteti visoki, međutim, postoje segmenti na koje nismo mogli da utičemo. Nismo mogli da znamo kako će se snaći u gradu, državi, hoće li mu prijati ambijent. Jednostavno se nije snašao.

MN Press
 

Pre dva meseca su njegovi advokati poslali pismo da su saglasni sa sporazumnim raskidom ugovora. U njemu je navedeno da ima zdravstvene probleme, da je depresivan, da zbog toga nije u stanju da dođe u Srbiju. Sve poslove oko raskida završili smo posredstvom advokata. Žao mi je. Nadao sam se da će uspeti, ljudi iz sportskog sektora su nešto videli u njemu, ali nije ispalo kako smo očekivali - objasnio je dodatno Vazura.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike