Izrael u znaku bivših zvezdaša i partizanovaca! Krstajić doveden da bi donosio teške odluke

28.12.2021

12:20

0

Autor: 24sedam

Pored bivšeg selektora Srbije, kolo u izraelskom prvenstvu obeležili Boaći i Janković

Izrael u znaku bivših zvezdaša i partizanovaca! Krstajić doveden da bi donosio teške odluke
Mladen Krstajić - Copyright MN Press

Doveli smo ga da bi donosio teške odluke, prenose izraelski mediji reči čelnika Makabi Tel Aviva posle prve pobede njihovog tima pod vođstvom srpskog stručnjaka Mladena Krstajića.

Makabi je ostvario trijumf rezultatom 2:1, a izraelska javnost ostala je zatečena sa Krstajićevim izborom igrača, pri kojem se najviše oslonio na one sa boljim brzinskim karakteristikama. 

- Makabi Tel Aviv je doveo Krstajića da oporavi tim posle veoma loše polusezone u ligi. Proces oporavka traži i donošenje teških odluka i on ih je pokazao izborom ekipe - rekli su sinoć u klubu.

Krstajićevo mešanje karata promenilo je najviše ofanzivni deo ekipe. Hrvatski centarfor Stipe Perica započeo je meč na klupi, baš kao i Tal Ben Haim, na šta je bivši selektor Srbije rekao da neće komentarisati posebno izmene i da niko nema prednost, budući da je kvalitet igrača ujednačen.

 

 

Pored Krstajića dobro kolo je i iza tandema Ričmond Boaći - Marko Janković. Dva bivša igrača Crvene zvezde i Partizana odigrali su sa svojim Beitarom derbi Jerusalima protiv Hapoela, gol domaćima doneo je igrač iz Gane na asistenciju Crnogorca. Meč je završen rezultatom 1:1, tako da će obe ekipe do kraja voditi grčevitu borbu za opstanak u ligi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike