Filadelfija lako do 2-0, Juta do izjednačenja: Povređeni Vestbruk želeo tuču sa navijačima (VIDEO)

27.05.2021

06:21 >> 06:23

0

Najboljeg igrača Vašingtona isprovocirao navijač Filadelfije koji ga je gađao kokicama

Filadelfija lako do 2-0, Juta do izjednačenja: Povređeni Vestbruk želeo tuču sa navijačima (VIDEO)
Copyright Profimedia

Filadelfija je posle trijumfa rezultatom 120:95 povela sa 2-0 u plej-of seriji protiv Vašingtona.

Bila je to jedna lako ostvarena pobeda najboljeg tima Istoka u kojoj gosti nisu imali prostor da naprave iznenađenje, ali poraz i ne mora da bude toliko bitan koliko činjenica da je najbolji igrač gostujućeg tima Rasel Vestbruk morao da napusti parket u četvrtoj četvrtini nakon sudara koji je imao sa turskim igračem Furkanom Korkmazom.

Stepen težine povrede Vestbruka tek će biti ocenjen od strane medicinskog “stafa” Vašingtona, dok će Disciplinski organi morati da se pozabave događajem koji je usledio nakon njegovog napuštanja parketa.

Tada je ga je na putu ka tunelu i svlačionici jedan navijač zasuo kokicama, što je opasno razljutilo Vestbruka, do te mere da je jedva sprečen od obezbeđenja u pokušaju da se dokopa navijača.

– Nisam došao sa ulice da bi me gađali kokicama. Znate šta se dešava… U ovim arenama moraju se zaštiti igrači. Videćemo šta će preduzeti NBA – rekao je Vestbruk koji je meč završio sa svega deset ubačenih poena.

Najefikasniji u timu Filadelfije bili su Embid i Simonos sa po 22 poena, dok je kod gostiju najbolji bio Bredli Bil sa 33 poena. Davis Bertans nije imao svoje veče, pošto je ostao bez poena za 22 minuta provedenih na parketu.

Juta je Solt Lejk Sitiju savladala najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka plej-in i plej-of faze, ekipu Memfisa, rezultatom 141:129. Sve je mnogo lepše i efikasnije izgledalo sa povratnikom iz duge pauze zbog povrede zgloba Donovanom MIčelom koji je odmah “grizlijima” spakovao 25 poena.

Na drugoj strani blistao je neverovatni Dža Morant koji je meč završio sa 47 poena. U seriji je izjednačeno 1-1, a sledeća dva duela na programu su u Memfisu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike