Fića zaustavljen: Beretini prejak za Krajinovića

23.04.2021

13:29 >> 13:46

0

Autor: Milan Nastić

Italijan pobedio Srbina sa 2:0

Fića zaustavljen: Beretini prejak za Krajinovića
Copyright MN Press

Srpski teniser je završio takmičenje na turniru u Beogradu. On je u četvrtfinalu poražen od Matea Beretinija sa 2:0 (6:4, 6:4), drugog nosioca, i uz Novaka Đokovića najozbiljniji kandidat za osvajanje Serbia opena.

Što se tiče samog meča, Italijan je napravio brejk već na početku prvog seta i tu prednost je održavao do kraja tog dela meča, koji je dobio sa 6:4.

U drugom, mnogo bolja igra Krajinovića, igralo se gem za gem, dosta izjednačen meč, gde su obojica tenisera imali šansu za brejk, ali na kraju je to uspelo Bertiniju, poveo je sa 5:4.

Pročitajte još

Srpski teniser, odmah je imao priliku da napravi ribrejk, vodio sa 40:0, ali Italijan je uspeo da osvoji i taj gem, automatski je stigao i do pobede i plasmana u polufinale Serbia opena.

Krajinović i pored poraza, nije bio nezadovoljan igrom, napominjući da je njegov cilj da na svakoj podlozi igra najbolje što može.

– Moj cilj je da do kraja godine uđem u 20 najboljih na svetu. Videćemo, kako će da izgleda sezona. Moje da pružim najbolji tenis što mogu, bez obzira na tome na kojoj podlozi igram. Trenutno smo na šljaci i vrhunac će biti na Rolan Garosu – kazao je Krajinović odmah posle meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike