Tako to rade najbolji: Ima 14 godina i ostvario je skor 300-0

21.12.2020

16:14 >> 16:18

0

Autor: N. St.

Neverovatan uspeh člana Lajpciga

Tako to rade najbolji: Ima 14 godina i ostvario je skor 300-0
Copyright Pixabay

Svi ljubitelji fudbala su u nekom momentu probali i da igraju neku od igrica. FIFA ili PES, zavisi od ukusa i toga šta ko voli. Jedan od njih je Anders Vejrgang.

Ovaj momak iz Danske ima samo 14 godina, obožava novu verziju FIFA 21 i uživa dok igra “FUT Champions” mod. U pitanju je deo u igrici gde najbolji igraju protiv najboljih iz nedelje u nedelju. Svaki igrač ima 30 mečeva i u zavisnosti od skora se dobijaju poeni.

Pročitajte još:

Veoma je teško slaviti u svih 30 utakmica, ali je mladi Vejrgang u tome uspeo. Odigrao je 10 vikend liga i ostvario maksimalan učinak. On je član esport tima Lajpciga i imao je posebnu poruku putem društvenih mreža.

– novi svetski rekord. Nema tuširanja, sunčeve svetlosti i nema penala Bruna Fernandeša bar još nedelju dana. Izvinite hejteri – napisao je Anders.

Njegova poruka aludira na jedan od poraza koji je doživeo pre obaranja rekorda. Izgubio je tako što je Fernandeš dao gol sa penala. Moraće da sačeka da napuni 16 godina da bi prešao u profesionalce.

Ovo je njegov tim: Nik Poup – Džejms Tavernije, Kajl Voker, Žoao Kanselo, Adama Traore – Rud Gulit, Patrik Vijeira – Ronaldo, Kristijano Ronaldo, Kilijan Mbape – Nejmar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike