Počinje najavljena serija takmičenja: Kreću turniri sa nagradnim fondom od po 300.000 dolara

20.05.2021

21:46 >> 21:41

0

Autor: 24sedam

Obećanje je ispunjeno

Počinje najavljena serija takmičenja: Kreću turniri sa nagradnim fondom od po 300.000 dolara
Copyright Profimedia

Activision je najavio veliku Call of Duty: World Series of Warzone ligu, sa četiri turnira sa nagradnim fondom od po 300,000 dolara. Pedeset trojaca će se takmičiti na prvom turniru, uključujući direktne zvanice, kao i pobednike onlajn kvalifikacija prenosi portal “rur.rs“.

Liga će se sastojati iz četiri turnira, u trios i duos kategoriji u evropskom i američkom regionu. Glavni nagradni fond turnira će iznositi $200,000, koji će podeliti najveštiji igrači, dok će dodatnih $100,000 biti rezervisano za takozvani Captain’s Cup.

Captain’s Cup poziva pet odabranih kapitena, koji će formirati sopstveni trojac sa igračima na turniru. Pobednički kapiten će osvojiti $20,000, dok će ostali igrači iz pobedničkog tima osvojiti po $1,000.

U ponedeljak, 24. maja počinje počinje prva runda kvalifikacija, gde će se sastati 32 najbolje ekipe iz prethodne runde zatvorenih kvalifikacija. Pobednička ekipa će se pridružiti najboljem timu na prvom Call of Duty: World Series of Warzone turniru, koji počinje 23. juna.

Kako je varanje i hakovanje veliki problem i predmet rasprave u zajednici igrača, Activision će dati sve od sebe da spreči bilo kakve neregularnosti na predstojećim turnirima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike