FaZe Clan blizu jednog od najvećih transfera današnjice!

17.12.2021

18:06

0

Uskoro bi za organizaciju trebalo da potpiše Robin “ropz” Kul

FaZe Clan blizu jednog od najvećih transfera današnjice!
ropz - Copyright Starladder

Kako navode 1pv.fr i Dexerto, FaZe Clan je blizu jednog od najvećih transfera današnjice, pošto bi uskoro za organizaciju trebalo da potpiše Robin “ropz” Kul!

Nedeljama unazad se spekulisalo o mogućem odlasku Ropza, da bi nedavno otkrili da više nije pitanje da li će, već gde će otići. Dve organizacija sa kojima se najviše povezivao bile su G2 i Faze Clan. Ipak, sve vreme je Faze delovao kao očigledna destinacija, naročito kada je G2 odlučio da se okrene mladoj zvezdi NaVi-evog omladinskog pogona, piše portal "Rur.rs".

Ropz je za četiri godine provedene u dresu Mouza uspeo da ostvari neverovatne uspehe, kako timske, tako i individualne. Igrao je na nekoliko Majora, osvojio je veliki broj turnira, a poslednje tri godine je završio među dvadeset najboljih igrača godine. Ipak, Mouz je u tekućoj godini znatno slabiji nego prethodnih godina, što je ostavilo uticaj i na njeogvu igru, zbog čega je bilo samo pitanje vremena kada će preći u neki novi tim.

FaZe je u proteklih godinu dana dosta toga promenio, ali se vidi da im fali još jedna prava zvezda, kao što je to Niko bio. Zato sada žele u svoje redove da dovedu Ropza, koji bi zamenio Olofmeistera. Ukoliko se ovaj transfer obistini uskoro, verujem da je Faze formirao šampionski sastav, jer ni ne možete ništa manje da očekujete kada imate igrače kao što su Twistzz, Broky i Ropz.

Što se Mouza tiče, njihov omladinski tim igra fantastično u poslednje vreme, zbog čega možemo da očekujemo da će nekoliko igrača biti promovisano u prvi tim, ako ne čak i cela postava. Da i mislite da će im mnogo nedostajati Ropz i da li veruejte da je Faze obavio odličan posao?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike