VCT Champions kolekcija povećana nagradni fond za 7,5 miliona dolara

09.12.2021

18:38

0

Prodajom VCT Champions kolekcije skinova zarada će porasti na dodatnih 7,5$ miliona dolara

VCT Champions kolekcija povećana nagradni fond za 7,5 miliona dolara
VCTChampions-1540x584 - Copyright Riot Games

Prodajom VCT Champions kolekcije skinova, ekipe koje su se plasirale na Champions turnir će zaraditi dodatnih 7,5$ miliona dolara!

Početkom meseca je počeo Valorant Chamoions, najveći turnir godine, koje je okupio 16 najboljih ekipa iz celog sveta. Kao što CS:GO Major ima svoje stickere, tako je Riot Games odlučio da pruži podršku najboljim igračima. Ubačena je tzv. VCT Champions kolekcija u kojoj se nalaze Vandal i Meele skin, a 50 procenata zarade je Riot Games odlučio da podeli sa igračima, piše portal "Rur.rs".

Pre ovog turnira, najveće Valorant takmičenje je bio Masters u Berlinu, koji je imao nagradni fond od $700.000. Champions je prvobitno trebao da ima fond od milion dolara, ali je onda Riot odlučio dodatno da nagradi svoje igrače, te je ta brojka drastično porasla. Ova akcija se završava 13. decembra, tako da možete da očekujete da će ova cifra biti još veća.

U ovom trenutku će svaka ekipa biti bogatija za 468.750$ samo zbog plasmana na turnir, što je stvarno neverovatna cifra. Ako je sve ovo Valorant uspeo da postigne za samo nešto više od godinu dana, biće zanimljivo videti kako će napredovati kroz nekoliko godina.

Prodaja je svakako ovako uspešno prošla zbog toga što se radi o jednom od najlepših setova koji smo do sada dobili. Sam Vandal skin je vrlo običan, ali donosi neverovatan Finisher, kao i poseban sjaj ukoliko ste najbolji frager na mapi. Što se tiče Meele skina, dobili smo Karambit, koji je po mnogima najkvalitetniji skin u igri. Da je ova kolekcija bilo nižeg kvaliteta, pitanje je da li bi prodaja ovako dobro prošla.

Da li ste i vi pazarili VCT Champions kolekciju?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike