Perkz i zvanično potpisao za Vitality

09.12.2021

18:10

0

Luka ”Perkz” Perković se vratio u Evropu

Perkz i zvanično potpisao za Vitality
vitality-roster - Copyright Team Vitality

Luka ”Perkz” Perković se juče i zvanično vratio u Evropu, pošto će u narednoj sezoni nastupati za Team Vitality.

Juče smo pisali o tome kako je direktor Cloud9-a potvrdio da nije na gubitku prodajom hrvatskog igrača i da će on najverovatnije potpisati za Team Vitality, samo da bi par sati kasnije ova vest bila i ozvaničena, piše portal "Rur.rs".

Team Vitality je prethodnih godina uglavnom sezone završavao na dnu tabele, ali izgleda da naredne godine to ne bi trebalo da bude slučaj. Ozbiljno su uložili u svoju League of Legends postavu, zbog čega sam siguran da će se bilo šta osim borbe za titulu smatrati neuspehom.

Pored Perzka, koji spada za jednog od najboljih mideljn igrača na svetu, Vitality je potpisao Alpharija i Carzzy-a. Carzzy je poslednje dve godine proveo igrajući za Mad Lions i po mnogima je bio najbolji ADC igrač u Evropi, dok Alphari stiže iz Severne Amerike, pošto je prošle godine nastupao za Team Liquid.

Jedina dva igrača koja su preživela smenu su Selfmade, koji je stigao na leto i Labrov, koji je tu od početka 2020. godine.

- Kada su mi se obratili da se pridružim timu, odmah sam znao da imaju veliku strast i želju da 2022. učine svojom godinom - izjavio je Perkz.

Svaka ekipa u kojoj je do sada nastupao Perkz se borila za trofeje, zbog čega očekujem da će takav slučaj biti i sa Vitality-em naredne godine! Da li verujete da ova ekipa ima dovoljno kvaliteta da se bori za vrh?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike