Bwipo potpisao za Team Liquid

23.11.2021 | 18:09

Dugogodišnji član Fnatica će svoju karijeru nastaviti Americi

Copyright Team Liquid

Dugogodišnji član Fnatica, Gabriel “Bwipo” Rau, će svoju karijeru nastaviti Americi, pošto je sinoć zvanično predstavljen kao novi član Team Liquida, piše portal "Rur.rs".

O ovom transferu se spekulisalo već nekoliko nedelja, ali je organizacija tek sinoć finalizirala pregovore. Bwipo je bio član Fnatic četiri godine, a za to vreme je osvojio dve titule LEC titule, uglavnom igrajući na toplejnu, pre nego što je u poslednjoj sezoni prebačen u džunglu.

 

 

Na toj poziciji se i nije toliko proslavio, zbog čega će u dresu Team Liquida ponovo igrati na topu. Samo par dana ranije, Liquid je produžio ugovore sa Santorinom i CoreJJ-em, zbog čega im sada preostaje da potvrde novog ADC i mid igrača.

Kako navodi Upcomer, dva imena koja se pominju kao moguća pojačanju su Hansa Sama, član Rogue-a, kao i Bjergsen, jedan od najpoznatijih League of Legends igrača u Americi, koji su u oktobru prošle godine penzionisao. Izrazio je želju da se vrati u akciju, pa ćemo možda uskoro dobiti priliku da gledamo Danca ponovo u akciji.

Nova LCS sezona počinje 14. januara, kada budemo imali priliku da gledamo LCS Lock-in turnir na kojem će Team Liquid braniti svoju titulu. Da li verujete da će Bwipo uspeti da se snađe u Americi i da povrati formu iz prethodnih godina, kada je važio za jednog od najboljih toplejn igrača u Evropi.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Rur.rs