Talon stupa na Dota 2 scenu, dovodi Fly-a

18.11.2021

15:16

0

Autor: 24sedam

Talon Esports Dota 2 sastavu pridružili su se i bivši TNC Predator igrači Gabbi i kpii

Talon stupa na Dota 2 scenu, dovodi Fly-a
2021-11-18_160916 - Copyright Valve

Organizacija Talon Esports predstavila je svoj prvi Dota 2 sastav, na čelu sa veteranom Tal ”Fly” Ajzakom, koji je do nedavno bio kapiten ekipe Evil Geniuses.

 

 

Sa sedištem u Hongkongu, Talon Esports je poznat po svojim League of Legends, Overwatch i Arena of Valor ekipama, kao i Street Fighter i Tekken igračima. Kako nova Dota Pro Circuit sezona počinje za manje od dve nedelje, Talon je zvanično stupio i na Dota 2 scenu. Odmeriće snage sa timovima poput TNC-ja i Fnatic-a u SEA DPC regionu.

Talon Esports Dota 2 sastavu pridružili su se i bivši TNC Predator igrači Gabbi i kpii, kao i bivši BOOM Esports igrači Makoto i Hyde. Kao novopridošla ekipa, Talon Esports će verovatno morati da se takmiči u otvorenim kvalifikacijama za donju DPC diviziju. Postoji i mogućnost da će kupiti slot nekog više rangiranog tima.

Fly je bio kapiten EG-ja čak 4 godine. Sa Arteezy-jem i ekipom takmičio se na 3 TI šampionata, gde je na TI8 osvojio bronzu. Iako su tokom cele 2021 sezone bili najdominantniji sastav u severnoameričkom regionu, TI10 je doneo razočaravajuće rezultate.

 

 

Kako će Talon Esports proći u novoj DPC sezoni? Ko će biti novi EG kapiten i position 5?

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike