Doneo 13 titula za pet godina, pa završio u filmu: Čuveni "s1mple" je legenda esportsa (VIDEO)

08.09.2021

16:48 >> 16:57

0

Omaž ukrajinskom majstoru u vidu dokumentarca

Doneo 13 titula za pet godina, pa završio u filmu: Čuveni "s1mple" je legenda esportsa (VIDEO)
Copyright Rur.rs

Čuvena ukrajinska esports organizacija Na’Vi je konačno objavila dugoiščekivani dokumentarni film posvećen legendarnom CS:GO igraču Oleksandru “s1mple” Kostilijevu. Dokumentarac je potpuno besplatan i možete ga pogledati preko Na’Vi-evog Youtube kanala!

Ovaj film je najavljen na zvaničnom tviter nalogu organizacije tačno na petu godišnjicu otkad se S1mple pridružio sastavu. U tom periodu je on dokazao da je jedan od najboljih igrača svih vremena, a ekipi je uspeo da pomogne da se domogne 13 trofeja, uključujući ESL One New York turnir u oktobru 2016. godine, ESL One Cologne u julu 2018. godine, IEM Katowice u martu 2020. godine, i skorašnji IEM Cologne u julu 2021. godine.

Dokumentarac je objavljen na Youtube i kroz 109 minuta možemo zaviriti u njegovu profesionalnu karijeru koja je počela još davne 2013. godine. Moći ćemo da čujemo njegove saigrače koji su igrali sa njim u godinama iza nas, njegovu porodicu, pa čak i nekoliko njegovih rivala.

pročitajte još:

“S1mple formula” dokumentarac je objavljen u dve verzije. Jedna je na ruskom, dok je druga sinhronizovana na engleski jezik od strane Tresa “Stunna” Sarantusa, poznatog esports voditelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike