BMW Esports porodica jača za dvostrukog TI šampiona

08.04.2021

19:24

0

Autor: Adam Štulić

BMW je proširio svoj uticaj i na Dotu 2

BMW Esports porodica jača za dvostrukog TI šampiona
Copyright OG/BMW

Dvostruki TI šampioni su zvanično najavili partnerstvo sa čuvenim proizvođačem luksuznih automobila i motorcikala, BMW. Ovo je ogroman korak za OG, koji je već toliko toga postigao na profesionalnoj esports sceni.

BMW je početkom 2020. godine inicirao svoju ”United in Rivalry” kampanju, ostvarivši jake veze na profesionalnoj League of Legends sceni. BMW je danas proširio svoj uticaj i na Dotu 2, i pružio dobrodošlicu jednoj od najjačih Dota 2 ekipa svih vremena.

OG je postao 6. član BMW porodice, pridruživši se čuvenim organizacijama Cloud9, FNATIC, FunPlus Phoenix, T1 i G2 Esports. Uz dobro prepoznatljiv Red Bull logo, njihovim dresovima će se od danas naći i zaštitni znak BMW-a.

BMW Esports će predstaviti OG Esports tokom svoje ”Heroes of Rivalry” kampanje, koja vaše omiljene esportiste upušta u specijalnu avanturu, ilustrovanu u klasičnom manga stilu. U planu je ukupno 8 epizoda Heroes of Rivalry kampanje, koje će BMW Esports redovno deliti na socijalnim mrežama i njihovoj zvaničnoj stranici.

Pročitajte još

OG će za samo nekoliko dana zaigrati u gornjoj diviziji evropske regionalne DPC lige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike