Neverovatni podaci: Za manje od nedelju dana prodali tri miliona kopija video-igre

13.05.2021

21:26 >> 07:35

0

Autor: N. St.

U kompaniji su prezadovoljni

Neverovatni podaci: Za manje od nedelju dana prodali tri miliona kopija video-igre
Copyright Pixabay

“Capcom” je u zvaničnom izveštaju za medije objavio da je isporučio preko tri miliona primeraka nove video-igre “Resident Evil Village” za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme. Kompanija je od 1996. godine, kada je serijal prvi put debitovao, prodala preko sto miliona igara koje u nazivu sadrže “Resident Evil”, prenosi portal play.co.rs.

Zainteresovanost igrača za novi naslov samo je potvrdila da ovaj žanr i franšiza imaju i dalje podršku obožavalaca, a igra je definitivno postala jedan od važnijih serijala “Capcom-a”. “Resident Evil Village” je nastavak igre “Resident Evil 7”, koja je do prošle godine prodala osam i po miliona primeraka.

Za proslavu dvadesetpetogodišnjice kompanija planira da izbaci onlajn multiplejer igru “Resident Evil Re:Verse”, u kojoj ćete moći da igrate sa popularnim karakterima iz franšize. Igra će biti besplatna za sve kupce “Resident Evil Village-a”, a ovo je samo početak širenja brenda u mejnstrim jer nam je poznato da stiže i animirana Netflix serija “Resident Evil: Infinite Darkness”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike