NIP se provukao u jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena

19.05.2021

15:42

0

Autor: Adam Štulić

Možemo da se pitamo da li je iko u ovom okršaju izašao kao pobednik

NIP se provukao u jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena
Copyright Profimedia/Erik Tham/Alamy Live

U jednom od najkontroverznijih CS:GO mečeva svih vremena, NIP je uspeo da se provuče i da u poslednjoj rundi dođe do pobede nad Anonymo-om, koji je samo par dana ranije ”slavio” u ovom okršaju.

Vrlo verovatno meč koji je podigao najviše prašine u istoriji CS:GO-a se konačno odigrao, pa možemo reći da niko iz ove drame nije izašao kao pobednik, pa čak ni NIP, koji će turnir nastaviti u Upper bracketu, piše portal “Rur.rs“.

Pre pet dana (14. maja) na servere su izašli NIP i Anonymo u prvom kolu Flashpoint 3 turnira, koji spada među kvalifikacione turnire za veliki jesenji Major. Iako je Švedska ekipa imala velike probleme sa konekcijom, meč se nije odložio, a Anonymo je uspeo da slavi sa 2-1. Iako se svi slažu da je greška organizatora što je NIP morao da igra u takvim uslovima, meč je bio završen i svi smo se nadali da se takvi problemi neće ponoviti.

Ipak, Nindže su uložile žalbu, a organizator je po prvi put u istoriji na jednom ovako veliko turniru odlučio da se meč ponovi, iako je Anonymo potpuno zasluženo došao do pobede. Zajednica je stala na stranu Poljaka, ali to nije bilo dovoljno, pošto je pritisak jedne znatno veće organizacije bio dovoljan da se meč ipak ponovo odigra.

Ovoga puta problema sa konekcijom nije bilo, a NIP je slavio 16-14 u ponovljenoj trećoj mapi, što je značilo da će Anonymo morati da nastavi iz lower bracketa. Snax i njegovi momci su ovde oštećeni i ukoliko ne ostvare pobedu u narednom meču, mogli bi da ostanu bez velikog broja poena, koji bi mogli da budu ključni u borbi za Major. Sa druge strane, Device i njegova nova ekipa možda jesu pobedili, ali su takođe ostali bez velikog broja fanova, zbog čega ponovo možemo da se pitamo da li je iko u ovom okršaju izašao kao pobednik.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike