Evo kako izgledaju grupe za ESL One Birmingham 2024

17.04.2024

00:44

0

Neki igrači će propustiti turnir zbog problema sa vizama

Evo kako izgledaju grupe za ESL One Birmingham 2024
Najava turnira - Copyright ESL

U ponedeljak, 22. aprila počinje ESL One Birmingham 2024, međunarodni Dota 2 LAN koji će okupiti najbolje ekipe sveta. Timovi će se boriti za nagradni fond od milion dolara, kao i EPT poene. Četiri tima sa najviše ETP poena, BetBoom, Xtreme Gaming, Falcons i Gaimin Gladiators, dobili su direktne pozivnice, dok su ostali prvo morali da se dokažu na regionalnim kvalifikacijama.

Turnir počinje sa round-robin grupnom fazom. Timovi su već podeljeni u dve grupe od po šest, koje možete pogledati u nastavku teksta. Xtreme Gaming i Team Falcons, finalisti Elite Lige, nalaze se u različitim grupama, tako da ćemo potencijalni revanš videti tek u plejofu. Jako je teško izabrati favorita, pošto je ESL One Birmingham 2024 LAN, za razliku od Elite Lige koji se igrao onlajn.

Osam najboljih ekipa iz grupne faze će se plasirati u plejof sa BO3 mečevima i BO5 finalom.

1win je prvobitno trebalo da se takmiči kao jedan od predstavnika CIS regiona, ali će ih zameniti OG jer organizacija nije na vreme predala vize. U sličnom problemu je i Team Falcons midlejner Malr1ne, koji će potencijalno propustiti turnir.

Sve mečeve sa ESL One Birmingham 2024 možete pratiti ovde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RUR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike