Matijas ”MSL” Lauridsen objavio je na svom Tviteru da je sastavio novu CS:GO petorku koja je krenula u potragu za ambicioznom organizacijom koja će im pružiti svu potrebnu podršku.

Danac je dugo bio smatran za jednog najboljih kapitena na svetu, zbog čega je bio dugogodišnji član velikih organizacija kao što su North i Dignitas. Ipak, bez ekipe je ostao još u novembru prošle godine, a od tada nikako nije uspeo da pronađe novi posao.

Sada je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke, zbog čega je započeo novi projekat. Još uvek nije otkrio imena koja će se naći u njegovoj ekipi, ali je naveo da se radi o mešavini talentovanih i iskusnih igrača, čiji će cilj biti da se domognu TOP20.

– Imao sam neke ponude, ali njihove postave nisu bile dovoljno jake. Osećao sam kao da postoji veći potencijal ukoliko je formiram moju ekipu, jer smatram da tako možemo da postignemo bolje rezultate, a to je ono što je meni najvažnije – izjavio je MSL a prenosi portal rur.rs.

Da li će se sa MSL-om udružiti neki novi igrači, ili će to biti neka dobro poznata lica, kao što su Cajunb, Aizy, pa možda čak i JUGi?