Đorđe ”Shy Carry” Stišović će zaigrati za Movistar Riders u španskoj LoL ligi

07.11.2023

17:12

0

Ugovor još nije ozvaničen, ali je Đorđe navodno sklopio usmeni dogovor sa organizacijom

Đorđe ”Shy Carry” Stišović će zaigrati za Movistar Riders u španskoj LoL ligi
Copyright instagram.com/shycarrylol

Kako prenosi Sheep Esports, 19-godišnji ADC Đorđe ”Shy Carry” Stišović će u sledećoj sezoni zaigrati za špansku organizaciju Movistar Riders u LVP SuperLigi. Ugovor još nije ozvaničen, ali je Đorđe navodno sklopio usmeni dogovor sa organizacijom, piše portal "Rur.rs".

Kao aktuelni šampion EBL-a, Shy Carry će po prvi put posle skoro dve godine izaći iz balkanske lige. Kao ADC Diamant Esportsa, dva puta se takmičio u Play-In fazi EMEA Mastersa, osvojio zlatno u letnjem Splitu i srebro na prolećnom. Pobedom protiv Partizan Esportsa u velikom finalu Esports Balkan League Pro-Am 2023, Diamant se plasirao u polufinale ovogodišnjeg Sigma kupa koji počinje u nedelju, 11. novembra. Nije nam poznato da li će se Đorđe takmičiti sa svojom starom ekipom na ovom turniru.

Shy Carry je pokazao neverovatnu veštinu u EBL-u gde je stekao dosta iskustva, ali sada je vreme da vidimo kako će se snaći u potpuno novom okruženju. Đorđe će inače zameniti bivšeg Movistar Riders ADC-a, Dejvida “Supa” Martínez Garsiju, koji je nedavno napredovao u LEC, gde će igrati za MAD Lionse.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike