Level UP obezbedio plasman u drugu diviziju letnje DPC sezone

24.05.2023

16:20

0

Level UP se tokom otvorenih kvalifikacija pokazao kao ubedljivo najbolja ekipa

Level UP obezbedio plasman u drugu diviziju letnje DPC sezone
Copyright Level UP

Pobedom protiv tima IVY u finalu zatvorenih kvalifikacija, novi Level UP Dota 2 sastav je uspeo da se plasira u drugu diviziju letnje DPC sezone, piše portal "Rur.rs".

Level UP se tokom otvorenih kvalifikacija pokazao kao ubedljivo najbolja ekipa. Ako pogledamo postavu igrača ekipe, koju čine MiLAN, Daxak, Lorenof, OwnedMe i Swedenstrong, u startu je bilo jasno da je Level UP apsolutni favorit. Momci iz Level UP-a su i odbranili ovaj status, ostvarivši plasman u zatvorene kvalifikacije bez poraza.

Njihova dominacija se nastavila i u zatvorenim kvalifikacijama, gde su se susreli sa TI6 vicešampionom, Alivijem ”w33” Omarom, ali i nekoliko igrača iz Srbije, kao što su Nikola ”Nikolica” Mihajlović iz KZ Team, i Mihajlo ”MikSa” Jovanović iz ekipe IVY, koji je do nedavno nastupao za još jedan div 2 tim, Ancient Tribe.

Level UP je savladao IVY u finalu kvalifikacija sa rezultatom 2-1, i time obezbedio plasman u drugu diviziju letnje DPC sezone, gde će odmeriti snage sa ekipama kao što su Nigma Galaxy, Old G i Ancient Tribe. Druga divizija će trajati od 7. do 27. juna.

Zatvorene kvalifikacije su i dalje u toku, tako da postoje dobre šanse da će se još jedan domaći igrač plasirati u drugu diviziju.

Level UP će sa malo drugačijim sastavom predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Svetskom IeSF Šampionatu. Raspored regionalnih kvalifikacija za prvenstvo u Jašiju možete pogledati ovde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike