Ancient Tribe poražen u trci za prvu DPC diviziju

27.04.2023

19:49

0

Porazom od D2 Hustlersa u odlučujućem tajbrejku, Ancient Tribe je nažalost za dlaku propustio plasman u prvu DPC divizij

Ancient Tribe poražen u trci za prvu DPC diviziju
Copyright Games.con

Porazom od D2 Hustlersa u odlučujućem tajbrejku, Ancient Tribe je nažalost za dlaku propustio plasman u prvu DPC diviziju. Alexxo, MikSa i LeBron su dali sve od sebe, i verujemo da će se sledeće sezone vratiti još jači, piše portal Rur.rs.

Ancient Tribe je osigurao finalni tajbrejk nakon ubedljive pobede nad D2 Hustlersima 23. aprila. Naši momci su tada pokazali da su se mnogo bolje prilagodili novom peču, i to za jako kratko vreme.

Tajbrejk se odigrao tri dana kasnije, što je D2 Hustlersima dalo dovoljno vremena da prostudiraju peč i omogućilo im da potpuno preokrenu situaciju. Na prvoj mapi su stekli ogromnu prednost koju Ancient Tribe nikako nije uspeo da nadoknadi. Druga mapa je trajala čak 78 minuta i bila je daleko izjednačenija, ali je Yuma na Anti-Mage-u ipak na kraju uspeo da iznese svoju ekipu. Otežavajući faktori su takođe bila dva Mirror Shielda koje su D2 Hustlersi uspeli da nabave, kao i Davai Lama na Dark Seer-u koji je kontrirao Lil Plebu na Phantom Lanceru.

Team Secret i D2 Hustlers će se takmičiti u prvoj diviziji letnje DPC sezone, dok će Ancient Tribe ostati u drugoj. Nije sve tako crno za Alexxa, MikSu i LeBrona, jer smo sigurni da će se sledeće sezone vratiti jači nego ikada. A ni novčana nagrada od 15.000 dolara nije mala suma!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike