Ramzes napustio Darksiderse – da li će preći u Secret?

04.02.2023

00:03

0

Kušnarev je napustio Darksiderse, što znači da su glasine o njegovom prelasku u novi tim možda i istinite

Ramzes napustio Darksiderse – da li će preći u Secret?
Epic Esports Events - Copyright Foto: Epic Esports Events

Nakon loše odigrane zimske DPC sezone i propuštene šanse za plasman za Lima Major, Roman ”Ramzes666” Kušnarev je napustio Darksiderse, što znači da su glasine o njegovom prelasku u Team Secret možda i istinite.

U detaljnoj objavi na svojoj Telegram stranici, Ramzes je razgovarao o rezultatima svog bivšeg tima tokom zimske DPC sezone, rekavši da je ekipa bila jaka, ali da su se odnosi među igračima brzo pogoršali.

Darksidersi su počeli sa dve ubedljive pobede, ali su sezonu na kraju završili sa rezultatom 2-5. Iako su ostali u prvoj diviziji, Ramzes je ipak odlučio da napusti tim.

- Imali smo dobar početak, ali je kraj sezone za nas bio katastrofalan, i sve to zato što nismo rešavali probleme koji su se pojavili unutar tima. Naprotiv, svakim danom situacija je postajala sve gora i gora. Imajući u vidu ove probleme, moglo je da se desi i da smo sezonu završili sa 0-7. Mogli smo da ispadnemo iz prve divizije, ali smo mogli i da pobedimo bilo koju od najjačih ekipa u regionu, što je tužno jer za tim igraju zaista dobri igrači. Bilo je sve nekako nasumično. Sve je zavisilo od raspoloženja igrača - istakao je Ramzes.

Ramzes je otkrio da je pred zimsku DPC sezonu dobio nekoliko ponuda u evropskom i CIS regionu, ali da se ipak opredelio za Darksiderse.

Sada kada je ostao bez ekipe, moramo da sačekamo kraj sezone i da vidimo da li će se zaista pridružiti Secretu.

Već nekoliko nedelja kruže glasine da će Ramzes zameniti Crystallisa na carry poziciji u ekipi, dok će BOOM-a zameniti bivši Nemiga Gaming midlejner, Stanislav ”Malr1ne” Potorak.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike