Paraolimpijac otkrio koliko je novca izgubio na CS:GO skinove

27.09.2022

18:24

0

Rouan ”magnetbrain” Kroters, otkrio je kako se izborio sa zavisnošću od kockanja

Paraolimpijac otkrio koliko je novca izgubio na CS:GO skinove
Screenshot 2022-09-27 at 20.07.34 - Copyright Printscreen/twitter.com/magnetbrain

Dvostruki osvajač zlatne medalje na paraolimpijskim igrama i trostruki svetski šampion u plivanju, Rouan ”magnetbrain” Kroters, otkrio je koliko je novca izgubio na CS:GO skinove, i kako se izborio sa zavisnošću od kockanja, piše portal "Rur.rs".

Rouan Kroters je član Australijskog Paraolimpijskog Plivačkog Komiteta, i predstavljao je svoju državu na paraolimpijskim igrama U Riu 2016. godine, kao i Tokiju 2020. godine, gde je osvojio dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Verovali ili ne, oprobao se i na profesionalnoj Valorant sceni. Ove godine se takmičio na First Strike: Oceania turniru, gde je nastupao za amatersku ekipu Pants Down. Iako sastav više nije na okupu, Kroters i dalje nije odustao od Valoranta. Redovno strimuje na Twitch-u, gde je do sada prikupio preko 2.300 pratilaca.


Twitch je nedavno zabranio neke vrste sadržaja koje su povezane sa igrama na sreću. Kroters je podržao ovu odluku, podelivši jednu anegdotu iz svog detinjstva. Naime, sa samo 16 godina, Australijanac je u roku od samo pet nedelja izgubio 18.000 dolara na kocku, konkretno CS:GO skinove.

”Pošto sam se takmičio za jako dobar plivački tim, imao sam pristup mnogo većoj količini novca od mojih vršnjaka. Međutim, u tom uzrastu nisam umeo da baratam novcem, kao ni da procenim njegovu pravu vrednost. Apelujem na mlade da ne naprave istu grešku”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike