Srbija dobila protivnike u grupnoj fazi EEF eFootball šampionata!

31.08.2022

15:36

0

Takmičenje u Podgorici počinje za nedelju dana

Srbija dobila protivnike u grupnoj fazi EEF eFootball šampionata!
Screenshot 2022-08-31 at 17.30.35 - Copyright EEF

Nakon sinoćnjeg izvlačenja, Srbija je dobila protivnike u grupnoj fazi EEF eFootball šampionata u Podgorici koji počinje za nedelju dana!

Srpski predstavnik, Marko ”RoksaCVZ” Roksić će se naći u grupi B zajedno sa predstavnicima Španije, Češke Republike, Bosne i Hercegovine i Jermenije! Turnir počinje 7. septembra i održaće se u glavnom gradu Crne Gore, piše portal "Rur.rs".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUR (@klanrur)

Evropske eFootball kvalifikacije za veliki svetski IeSF šampionat odigraće se od 6. do 10. septembra u BEMAX Areni u Podgorici, uz publiku uživo. Kvalifikacije će se održati u okviru eFesta, najvećeg Sci-Tech & Gaming događaja u Crnoj Gori. Pored takmičarskog dela programa, trodnevni festival je namenjen svim ljubiteljima nauke, tehnologije i muzike.

Evropsko prvenstvo u eFudbalu je najveći internacionalni gejming događaj ikada organizovan u Crnoj Gori. Manifestacija će biti organizovana pod pokroviteljstvom Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) i partnera saveza. Najbolji esportisti na turniru će se plasirati na svetski IeSF šampionat na prelepom ostrvu Bali.

Da li verujete da Srbija može ponovo postati šampion Evrope?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike