Shroud: Definitivno planiram da nastavim da se takmičim profesionalno

25.08.2022

15:54

0

Shroud je ipak odlučio da ostane na profesionalnoj Valorant sceni

Shroud: Definitivno planiram da nastavim da se takmičim profesionalno
Screenshot 2022-08-25 at 17.53.06 - Copyright Sentinels

Posle svog kratkog i pomalo razočaravajućeg nastupa sa Sentinelsima, shroud je ipak odlučio da ostane na profesionalnoj Valorant sceni.

Posle pet godina pauze, shroud se 8. jula vratio na profesionalnu scenu, kada je postao član Sentinels Valorant sastava. Sa svojom novom ekipom takmičio se na američkim VCT Last Chance kvalifikacijama, piše portal Rur.rs.

Iako su Sentinelsi savladali Shopify Rebellion, nisu uspeli da se izbore sa ekipama The Guard i 100 Thieves, i tako propustili šansu za učešće na Valorant Champions 2022. Međutim, ovo nije obeshrabrilo shrouda, koji je izjavio da je ”i dalje nije pokazao svoj pun potencijal”. Valorant Champions 2022 će se odigrati od 31. avgusta do 18. septembra.

Na tu temu, jedan fan ga je na strimu pitao da li planira da nastavi da se takmiči profesionalno. Evo šta mu je shroud odgovorio: ”Definitivno!”

 

 

I dalje nam nije poznato za koju će Valorant ekipu shroud igrati, ali male su šanse da će se takmičiti ove sezone.

Shroud važi za jednog od najboljih FPS igrača svih vremena. Od 2014. do 2017. godine je nastupao za Cloud9 CS:GO sastav, a od tada se isključivo bavio strimingom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike