Konami produžio saradnju sa Arsenalom

18.08.2022

16:37

0

Klub iz Londona će i u naredne dve sezone biti jedan od licenciranih timova u popularnoj igri eFootball!

Konami produžio saradnju sa Arsenalom
Screenshot 2022-08-18 at 18.25.29 - Copyright Arsenal/Konami

Arsenal je danas potvrdio da su produžili saradnju sa Konamijem do 2023. godine, što znači da će fudbalski klub iz Londona i u naredne dve sezone biti jedan od licenciranih timova u popularnoj igri eFootball, piše portal "Rur.rs".

Arsenal nastaviti da bude jedan od ”glavnih” timova u seriji eFootball igrara, što znači da će se u igri naći čuveni Emirates stadion, kao i kompletan set 3D skeniranih igrača. Sa druge strane, logo Konamija će se naći na stolicama stadiona!

Naoki Morita, evropski predsednik Konami Digital Entertainment-a, prokomentarisao je: ”Veoma je uzbudljivo najavljivati produženje tako uspešnog partnerstva. Arsenal je ogroman klub i bio je ključni deo našeg spiska partnerstava u poslednjih nekoliko godina”.

„Obezbediti dugoročnu budućnost koja će uključivati mnoštvo komercijalnih, imidž i esport prava i aktivnosti je fantastično za KONAMI i za seriju eFootball™ koja nastavlja da raste, a mi nastojimo da oslobodimo fudbal“.

Efootball kao igra je i dalje u razvoju, te se u njoj trenutno nalazi samo nekoliko timova. Arsenal je do sada bio jedan od njih, zbog čega je bilo vrlo važno za Konami da nastavi saradnju sa timom kao što je ovaj, jer sa sobom vuče i veliku bazu fanova!

Nedavno je Konami započeo partnerstvo sa italijanskim timom Monca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike