ENCE prodaje Hadesa i kupuje zvezdu Movistar Ridersa

04.08.2022

16:19

0

Nakon nešto više od godinu dana saradnje, hades je na izlaznim vratima ENCE-a

ENCE prodaje Hadesa i kupuje zvezdu Movistar Ridersa
Screenshot 2022-08-04 at 18.13.06 - Copyright PGL

Kako navodi HLTV, Olek “⁠hades⁠” Miskijevič će uskoro napustiti ENCE, kako bi napravio mesta za zvezdu Movistar Ridersa, Alvara ”SunPayus” Garsiju!

Nakon nešto više od godinu dana saradnje, hades je na izlaznim vratima ENCE-a, piše Rur.rs. Poljak je stigao kao zamena za Allu-a, koji je u junu prošle godine napustio profesionalnu scenu! Ekipa je ubrzo nakon toga počela postepeno da napreduje, pa su ove godine u jednom trenutku bili čak i drugi na svetu.

Ipak, hades je u poslednjih nekoliko meseci počeo da pruža dosta lošije individualne partije, zbog čega ova promena i nije veliko iznenađenje. Doduše, ono što nas jeste iznenadilo, jeste njegova zamena.

SunPayus je pojačao Movistar Riderse u avgustu 2021 .godine, kada je stigao iz ekipe Iberian Family. Ubrzo je pokazao da je igrač za velika dela, posebno ove godine, kada je na njegovim leđima španska ekipa dogurala do 7. mesta na svetskoj rang listi.

Iako transfer još uvek nije finaliziran, izvori govore da je skoro pa gotov posao. Dvadesettrogodišnjak je prva želja organizacije, ali u slučaju da propadnu pregovori, okrenuće se drugim opcijama, što znači da će odlazak hadesa iminentan.

Ukoliko bi uspeli da sačuvaju Spinxa, koji je navodno blizu prelaska u Vitality, ENCE bi bio postao prava sila. Ovako verujem da će osetiti izostanak Izraelca, ali stojim iza toga da je ovo idealan transfer za njih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike