Blizzard zvanično obustavio rad na Heroes of the Storm

12.07.2022

17:28

0

Heroes of the Storm nažalost više neće dobijati novog sadržaja

Blizzard zvanično obustavio rad na Heroes of the Storm
Screenshot 2022-07-12 at 19.25.36 - Copyright Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment je zvanično potvrdio da je obustavio razvoj novog sadržaja za Heroes of the Storm, i da će se umesto toga fokusirati isključivo na ispravke bagova i balance pečeve.

Pre nešto manje od mesec dana smo se oprostili od Heroes of Newerth, kada je Frostburn Studios zvanično ugasio servere za igru. Situacija sa HotS-om nije ni izbliza ovako tragična, jer ćete i te kako i dalje moći da ga igrate, piše portal "Rur.rs".

Međutim, Heroes of the Storm nažalost više neće dobijati novog sadržaja, poput novih heroja i skinova. In-game prodavnica skinova će i dalje biti funkcionalna, a Blizzard će i dalje održavati nedeljne rotacije heroja.

Blizzard je izjavio da ”development HotS-a sada ulazi u fazu u kojoj se nalaze StarCraft i Starcraft II.” Ovo su tužne vesti za sve ljubitelje HotS-a, ali Blizzard je izjavio da će sledeće nedelje kao ”nadoknadu” svim igračima pokloniti ”izuzetno redak Epic Arcane Lizard mount.” Baš im hvala!

Blizzard je već 2018. godine izjavio da planira da ”development HotS-a stavi u drugi plan”, i da želi da se fokusira na druge projekte. Na tu temu, Overwatch 2 stiže 4. oktobra ove godine, dok će Diablo IV uslediti 2023. godine.

Da li ste vi nekada isprobali HotS? Koji heroj vam je omiljen?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike