BIG, Heroic i ForZe osigurali plasman na Major

19.04.2022

18:11

0

Preostale ekipe se bore za još 5 slobodnih mesta

BIG, Heroic i ForZe osigurali plasman na Major
Screenshot 2022-04-19 at 20.19.48 - Copyright PGL

Polako ulazimo u završnicu prve grupe evropskih kvalifikacija za Major preko kojih su do sada BIG, Heroic i ForZe osigurali plasman na Major, dok se preostale ekipe bore za još 5 slobodnih mesta, piše portal "Rur.rs".

Kada govorimo o najvećim turnirima godine, verujem da je malo ko iznenađen što ćemo gledati BIG i Heroic, dve ekipe koje već godinama unazad spadaju među najbolje na svetu. Iako su nakon samo tri odigrana meča uspeli da obzebede svoje mesto, pred njima nimalo nije bio lagan zadatak. Sa druge strane, ForZe možda nije spadao među favorite, ali nakon što im se otvorio žreb, znali su kako da iskoriste svoju šansu!

Prvi od evropskih ekipa bio je Heroic, koji je pobedama nad Forze-om, Fnaticom i NAVI-em još juče kupio karte za Antverpen. Uspeli su da pobede možda i najbolju ekipu sveta, što će im sigurno dati ogroman vetar u leđa pred početak velikog turnira.

 

 

BIG je morao da pobedi SAW, Virtus Pro (Outsiders) i FaZe Clan, najuspešniju ekipu 2022. godine. Time su samo još jednom dokazali da ih niko ne sme potceniti, a da je promena koju su napravili početkom godine možda i presudna za dobru formu.

Kao što smo već pomenuli, ruska ekipa je svoje učešće započela porazom od Heroica, ali nakon toga vezuje tri važne pobede u duelima nad GamerLegion-om, OG-em i SAW-om. U sva tri okrašaja su morali dobrano da se namuče, ali su pri kraju uvek izlazili kao pobednici, što pokazuje da su spremni da se oprobaju protiv najboljih.

Do kraja dana će nam biti poznata još dva učesnika Majora! Ko su vaši favoriti? Za dva dva počinje druga grupa iz koje će se takođe plasirati 8 ekipa!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike